Tavelvägg

Fick en liten idé nyss. Vi har massor av gamla ramar, bilder, målningar och fotografier i olika storlekar och former på gården. Skulle det inte vara snyggt att samla alla på ett stället med en tavelvägg? Skulle nog i så fall vilja vitmåla alla ramarna för att det ska bli lite sammanhängande, och sen sätta dem lite huller om buller.

Hittade ingen bild på nätet som passar min idé, men tänk ihop dessa...








1.a december...

...innebär i år för min del glukosbelastningen. Ser inte fram emot detta. Har bara hört illa om denna söta lösningen man måste dricka. Men jag bävar mest inför att inte få äta frukost! Jag är alltid jättehungrig när jag vaknar och måste ha mat direkt. Men imon får jag vänta två timmar på MVC innan jag får äta någonting. Ska bli spännande...

Jag har i alla fall förberett mig lite. Har varit på bibblan idag och lånat Flickan från tjugotalet av Sophie Kinsella. Ska ladda mobilen till max också, så är det någon som är sugen på en Wordfeud-match imon runt 8 har jag massa tid. ;) (Heter Dimish så klart!)

Imon ska jag även hjälpa kära Karolina att flytta. Kan tyvärr inte bära några lådor och grejer, men ska hjälpa till att packa upp småsaker i alla fall.

Och så börjar ju julkalendern i morgon också! Tjuvarnas jul, den får man inte missa.

Ikväll är det full rulle i magen som vanligt i alla fall. Älskar min bus-kula! :D

Pyssel på landet

Tjabba tjena hallå!

Idag har jag varit ute i Granhult med storasyster och hennes tre busar. Ännu en gång har vildsvinen varit uppe på tomten och sabbat. Men vi höll oss inne idag för det var för kallt. Vi pysslade med lite ditt och datt. Hade tagit med mig mina gamla plastorkidéer som Nellie och jag "planterade" i en gammal lampskärm jag hittat uppe på vinden... :) Man tager vad man haver. Fint blev det i alla fall.

Vi passade på att grundmåla lite småsaker också. Perfekt pyssel med barnen att måla lampfötter och ljusstakar. Längtar tills det börja hända riktigt stora grejer på gården. Nu är i alla fall toaletten på g!


Fredagslyx



Idag om en liten stund ska jag på pedikyr. Ska till Carola på Fossingen i Rödeby och skämma bort mig en stund. Känns fiiiint! Tror inte jag skulle palla att fixa fötterna själv nu för tiden, sitta böjd så länge tar nog emot. Förresten behövs en regäl fot-make-over för min del...

Just nu sitter jag med en kopp te och håller på att Vakna med the Voice. Sen i eftermiddag ska jag på medarbetarsamtal och sen jobba till klockan nio. Bra med en bra start på fredagen i alla fall.

Hoppas på en bra dag till alla läsare! Kram

Löning i morgon!

Nästa vecka blir det lite shopping för min del. Behöver ett par mamma-jeans till, ett par som är lite smalare nedtill så jag kan ha dem i ett par stövlar. Har även kikat ut ett par uggs-likanade stövlar på jobbet som jag vill ha för en billig peng.

Funderar på dessa från HM.




Nån som vill sätta en slant på att modellen inte är på smällen?;)

Jäkla svin!

 

 

 

 

 

Det var ingen rolig syn jag, mamma och pappa möttes av i förmiddags när vi kom upp till gården. De jäkla vildsvinen har varit inne på tomten och bökat upp hela gräsmattan! Även hela ängen och åkern var helt förstörda! Jäkla svin!

"De borde skjutas, nej ännu värre de borde dödas."


Middag med tjejerna

Igår kom Emma och Cicci över till oss på lite fondue-middag. Det var en liten grattis-i-efterskott-och-grattis-till-utbildningen-middag för Cicci. Gott var det. Till efterrätt blev det pannacotta och Skip-Bo. Lite nostalgi med gamla skolkataloger hann vi också med, och massa skratt så klart!

Love you girls!




Nya stjärnan

Inköpt på Leksakshuset för en hundring, klipp!

Första pyntet är uppe. Nu är det juligen! Jup juppi juppijuligen!


Asbra!



Såg äntligen filmen Salt häromdan. Och tusan vad bra den var! Spännande från början till slut och man visste aldrig vad som skulle hända eller hur den skulle sluta. Rekommenderas starkt!

Jag har tänkt på en grej...

Vår lilla bebis är som vildast i magen på kvällarna, precis när jag har gått och lagt mig.

Häromdan märkte jag att den lille var väldigt lugn. Blev lite närvös. Funderade på om jag skulle vända på mig och se om något hände, eller putta till magen lite? Blev lite orolig. Men sen tänkte jag att, nej nu får den antagligen sova och det behöver den säker. Då ska jag inte väcka den. Jag låg kvar en stund och sen kom det spark, och nervositeten släppte. Sen var den igång som vanligt. :)

Sen kom jag på, att så här kommer det antagligen vara. Lill-bebisen ligger och sover, jag hör inget snarkande eller liknande, och då kommer jag bli orolig. Förmodligen gå upp och kolla. Hoppas nästan att den ärver sin fars lustiga nattljud. ;)

Känns bra att vi har spjälsängen så nära oss, så jag kan se den från min kudde. Frågan är när man kommer slappna av? Förmodligen aldrig...

Busungen

Det är en riktig busunge jag har i magen. Den är väldigt livlig. Så fort jag sätter mig ner börjar det röra sig, speciellt om jag lutar mig frammåt.

Men den är så lurig. Jag kan sitta eller ligga och vrålstirra på magen hur länge som helst för att se hur magen rör sig, och då händer ingenting! Men så fort jag tittar upp, om så bara för en sekund - Bombom! Detta händer hur ofta som helst. Hur kan den veta???

Häromdan låg Anders brevid mig med handen på magen där den sparkat stunden innan. Och då så klart sparkar den på andra sidan. Han flyttar handen och då sparkas det självklart någon helt annan stans osv. Retsticka!

Men igår hände något roligt. Jag har börjat känna var bebisen ligger. Så jag bad Anders lägga handen precis där, där det är "hårdare" på magen. Det var lugnt en stund, men helt plötsligt, när han Anders slappnat av - pang! En karatekick mitt i handen! Andersen blev så paff att han drog undan handen snabbt som tusan och hämtade sig inte på en lång stund. :) Hihi! Vårt älskade underverk!

I väntrummet innan ultraljudet

Muppet movie - not in swedish!



De visade denna trailern av Mupparnas nya film på Vakna med the voice. Tycker också den är lite rolig.

Anders och jag satt för ett tag sen och kikade på en del klipp med The swedish chef och garvade. :)


Åh vad jag längtar efter dig!

Jag vill att vår lilla bebis ska vara här nu! Jag struntar gärna i allt vad jul och nyår heter, jag vill bara att det ska vara februari nu! Jag längtar så efter att få träffa den lill♥ personen som ligger i min mage och sparkar.

Under den tiden som Anders och jag har varit tillsammans har jag alltid varit mån om att vi ska hunnit vara bara vi två innan vi blev fler. Jag tycker det är jätteviktigt att man hinner lära känna varandra utan och innan, att man vet hur en person fungerar. Annars tror jag det kan vara jättesvårt att hantera till exempel stora förändringar eller kriser. 

Nu, nästan fem år senare tycker jag nästan det är tråkigt att det bara är vi två... :P Det känns bra, det betyder ju att vi är mogna nog.

Längtar så efter att få gosa med vårt lilla underverk. Lukta och snufsa i nacken, pussa och krama. Se alla små, söta framsteg. Tillsammans med min dröm-man ♥ Oh heaven!


Nu har den kommit!

Ska inhandlas nästa löning! Har längtat.

 

Hade dock sett en lite mer fantasifull förpackning. Har ni till exempel sett:

  • Lost-boxen: En trälåda
  • Bond-samlingen: En attaché-väska
  • Astrid Lindgren-samlingen: Pippis kappsäck
  • Sex and the City: En rosa skolåda

 

På samlingen av Harry Potter-böckerna har de i alla fall tänkt till lite. :)


The bord till Granhult









På "Halv 8 hos mig" häromdan såg jag en kvinna som hade ett sånt här fint bord hemma. Hon hade massa gamla småprylar, bland annat en samling av väldigt gamla glasögon. Men då kom jag på att ett sånt bord skulle passa som fisken i handsken i Granhult.




Man hittar ju massa småsaker överallt och det hade varit fint att ha de på samma ställe, några stora nycklar, ett trasigt fickur, brev och annat smått kul man kan hitta.

Tråkigt bara att det ska kosta en del, även om det är IKEA. Men det lär väl dröja innan vi kommer så långt. Men drömma är alltid bra! :)

Bored


Måste ha!



Jag drömmer om att ha alla de bästa Disney-filmerna, klassikerna! Eller rättare sagt drömmer jag om att vårt (och sen våra) barn ska ha de bästa filmerna att se på. :) Dessa är ett måste:
  • Skönheten och Odjuret
  • Lejonkungen
  • Aristocast
  • Robin Hood
  • Snövit
  • Askungen
  • Pinocchio
  • Bambi
  • Dumbo
  • Aladdin
  • Micke och Molle
  • Pocahontas
  • Ringaren i Notre Dame
  • Peter Pan
  • 101 dalmatinerna
  • Djungelboken
  • Den lilla sjöjungfrun
  • Lady och Lufsen

Julklapp- och födelsedagstips! ;)


Vi, v24+6


Ashton Kutcher - why?

Varför ska en snygg hunk som Ashton Kutcher se ut som en sunk? Vill inte ens se Two and a halv men för han ser så hemsk ut!

 

Nä! Så här vill jag se honom!

 

Och som Kelso så klart! ;)

 

 


FUSKARE! :D



Så roligt! Kan spela om och om igen!

Top five - att vara gravid

  1. Sparkarna
  2. Ultraljudet
  3. Berätta för nära och kära
  4. Goodiebags!
  5. Man får shoppa massa nya grejer
:)


Rädda Hugo!!!



Det finns en chans för Hugo! Sprid informationen! Maila media! Kontakta politiker! Blogga! Gör vad ni kan!

Läs Hannas blogg så får ni mer information!

RÄDDA HUGO!

Förresten, grattis på namnsdagen Hugo! ♥

RSS 2.0