Just chillin'

Hej! Hoppas alla har en toppenfredag! Här händer inte så mycket idag än så länge. Vädret var ganska trist idag på förmiddan, så jag och Jennie slappar idag. Jag kollar på tv och prinsessan ligger här brevid i soffan och tar en tupplur. Om en liten stund kommer Anders hem också. Han jobbar bara till ett på fredagar vilket är toppen.

I helgen blir det party. Maxi ska ha 30-årsfest och både Anders och jag ska dit. Jennie får stanna hos barnvakt under tiden, men det blir en nykter kväll i alla fall. Ska bli jättekul att träffa alla.

Tjenamoss!

Hejsan! Efter lite klagomål får jag väl skriva lite. ;)

 

Men var ska jag börja? Kan börja med att säga att jag har världens snällaste lilla dotter, och världens sötaste också för den delen! Hon växer så det knakar, äter som en häst och har börjat med små söta ljud och leenden (inte med flit ännu visserligen). Det bästa hon vet är nippe-nappen och det värsta hon vet är att bli tvättad runt halsen.

 

Allt rullar på som det ska. Anders jobbar om dagarna och då är prinsessan Jennie och jag ute och promenerar eller hälsar på folk. På nätterna sover hon två-tre timmar i sträck innan det är dags för mat eller en ny blöja. Men det går verkligen jättebra. Allt är toppen så länge vi slipper kolik eller andra läskigheter. Är så lycklig att vi klarat oss från allt än så länge.


Förlossningen förresten gick jättebra, precis som den skulle. Första värken väckte mig klockan ett på natten, klockan tre (2min mellan värkarna) åkte vi in till förlossningen, och 9.23 var vår lilla prinsessa ute. Anders var helt toppen hela tiden och jag kunde inte ha klarat det utan honom. En himla bra grej var att vi hade med en skiva som vi lyssnade på under tiden. Lite sång och "dans" distraherade verkligen och fick en att må lite bättre.

Nu blir det bildbomb!



RSS 2.0