Hot i hatten?


Föräldragrupp

Hejsan hoppsann. Nu har det bara blivit massa bilder och inget snack. Visserligen fick jag höra igår att jag ska fortsätta med massa bilder på min lilla tös. Kan inte låta bli. Hon är ju så söt :D

Igår var vi på återträff med föräldragruppen som var när man var gravid. Det var jättekul att träffa gänget igen, och denna gången var vi ju dubbelt så många med alla små underverk. I denna gruppen var Jennie äldst, och i den andra är hon näst yngst.

Idag bli det BVC och väga och mäta lilla dockan. Ska bli roligt. Gissar på att hon är runt 60cm och runt 5-kilostrecket nu. Springer på vårdcentralen hela dagarna känns det som, i alla fall varannan vecka. Föräldragrupp tisdag och onsdag och BVC idag. Men då kommer vi ut på en liten promenad i alla fall. Sen idag blir det tvätta och sen åker vi iväg på ett litet besök.

Vill passa på och gratta mina jobbarkompisar som fått var sin liten flicka i dagarna! ♥

Dagens outfit


Myser med ninen


Vår måndag

Dagens outfit:







I måndags var vi ute på promenad i det fina vädret med min kusin Jenny och Jennies kusin Milo. :) Vi gick ut till Dragsö och jag fick äntligen se nappträden, och gå på trollstigen. Sen blev det lunch på Åhléns.







Milo! :)

Jennie 2 månader!


Nyfikna djur!


RZA:



Luna:










Nu e de sluut på veckan...

Goddagens. Har äntligen fått lillan till att sova lite, efter att ha varit ett energiknippe hela morgonen. Den som säger att bebisar bara äter och sover har inte träffat min dotter! Tjejen har världens bästa morgonhumör och man har inget sug på att gå upp, klä på sig eller äta frukost, man vill bara ligga kvar i sängen och se henne busa, "skratta" och sprattla. :)

Idag är det ju för tusan fredag, för de flesta i alla fall. För mig är det ännu en lördag. Men Anders slutar tidigt idag i alla fall vilket är toppen. Vädret däremot är inte lika toppen. Hade velat ta en promenad med lilla familjen till Karlskronamöbler idag ju. Har kikat ut en jättesöt lampskärm som kommer passa perfekt i prinsessans rum. Men det kanske blir en tripp dit i alla fall, får se.

Undra vad som händer i helgen? Har som vanligt inget planerat, men det dyker alltid upp nått!

Önskar er alla en trevlig helg!

Vårt nya vrålåk

 


Happyface!


Puss!

 


Dagens outfit

 


RSS 2.0