Victoria's Secret Fashion Show!


Snart är det dags för modevisning. :)

Syrran är på plats och vinet är upphällt!

Budgivningen har börjat

Idag har vi som sagt varit och kollat närmare på huset som vi är intresserade av. Det har varit hur tyst som helst under hela december och så klart kom det första budet in i morse, följt av två nya bud. Men det är nu uppe på utgångspriset, så vi får hoppas att det inte skenar iväg allt för mycket. Vi ska nog i alla fall ge oss in i leken.

Huset verkar må väldigt bra i grunden i alla fall. Ett nytt tak blir nog därimot bland det första att fixa. Sen är allt inne i typ original från när huset är byggt -74 så ni kan ju tänka er själva (gult, brunt och grönt överallt!) Men det kan vi nog ordna upp ska ni se.

Kväll

Nu är vi klara med det första fixandet med bloggens utseende. Tack till min älskade Anders som suttit bakom mig och lyssnat på mina idéer och kunnat fixa allt jag aldrig hade förstått mig på ("skript"?? Hallå?)

Nu är det snart dags för sängen efter en helt vanlig onsdag med jobb, massa Sims, storhandling och en helt ny blogg.

I morgon blir det spännande. Vi ska nämligen tillsammans med min mosters man kika närmare på ett hus vi är sugna på. Han jobbar som bygglärare vilket är hur bra som helst. :) Vi får se om kåken är något att ha. Uppdaterar i morgon.

Natti Natti.

Pånyttfödelse

Hej alla härliga läsare.

Nu blir det en ny start, med ett nytt år, och en ny blogg! På grund av dumma hackers är min förra Dimish värld förstörd. Tyvärr går jag miste om att kunna ha lite extra sidor som Om mig och mitt Galleri, men antagligen är detta säkrare. Det tar nog ett litet tag innan det ser ut som det ska här, och tills jag vant mig lite, men förhoppningsvis blir det som jag vill ha det någon dag.

Jag blev så glad när jag fick reda på hur många som bryr sig om mitt bloggande det minsta. Riktigt glad faktiskt. Tack! Ska bli bättre på att uppdatera igen. Nu när det finns mer tid.


RSS 2.0