För Hugo



En sann hjälte, kämpe och inspirationskälla har lämnat oss. Den finaste fjärilen har flugit upp till himlen. Nu slipper han ha ont mer. 


Tänker på superföräldrarna som kämpat och gett allt. Tur att han fick dem!


Grät igår när jag skulle sova. Jag sa till Anders: säg nått kul. Han svarade: jag kan inte. Det är inte läge, man måste få sörja. 


  Ta hand om er och de ni har kära! 




Kommentarer
Postat av: Hanna Öhman

Hej! ser att ni har byggt ett tingsryd med smålandsvillan och vi är i tankarna på att bygga ett sånt hus.. Hur gjorde ni med sovrummen? förminskade ni vardagsrummet eller gjorde ni på något annat sätt? :) Trivs ni bra i huset i övrigt? Mvh, Hanna

Svar: Hej! Ja vi är jättenöjda med vårt hus! Allt vi behöver finns på ett plan o rummen har bra storlek. Vi valde ett extra sovrum och fick då lite mindre vardagsrum. Men vi har ju även ett allrum så nån brist på plats blir det inte. 😄 där går ju även att slå upp en vägg om man skulle behöva ett rum till i framtiden. Nått mer du undrar?
Dimish

2014-05-16 @ 23:58:36
Postat av: Hanna

tack för ditt svar :) valde ni till nå golvvärme i toan? mvh, Hanna

Svar: Ja det gjorde vi. Skönt på vintern! 😄 fast vi har inte haft den på så mycket.
Dimish

2014-05-17 @ 13:11:35
Postat av: Hanna

Hej igen=) skulle du rekommendera oss att ta golvvärme? gjorde ni kakel och klinker i badrummet eller våtrumsmatta? De säger att golven är ganska varma pga att de har en isolerad torpargrund, stämmer det? upplever du att det är kallt på golven på vintern? mvh, Hanna

Svar: Hej! Ja det är inte fel med golvvärmen faktiskt på vintern. Vi sitter på golvet när småttingarna badar så då är det också skönt.

Vi valde våtrumstapet i båda badrummen. Men tog en som ser ut som ett skiffer, vilket vi fått mycket beröm för att det ser äkta ut. 😊 det enda jag ångrar lite i badrummet skulle vara att det skulle fått plats ett dubbelhandfat, vilket hade varit praktiskt.

Jag har inte märkt att golven varken är särskilt varma eller kalla.

Bara fråga på om det är nått mer du undrar.
Dimish

2014-05-31 @ 23:50:47
Postat av: Hanna

Ja just de ja. Såg en bild på er toa och det var en jättefin våtrumstapet!

Tack för ditt svar, jag återkommer om jag har fler frågor :)
Mvh, Hanna

2014-06-01 @ 16:49:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0