Babycafé

Idag har jag och min prinsessa varit på Babycafé i Rödeby. Några av Jennies vänner i Blöjbusarna var där; Linnea, Alex, Kimi och Isalii. Efter lek, sångstund och fika drog några av oss ut på en promenad á la barnvagnsmaffia i Rödeby i solskenet. Varmt som tusan var det, men mycket trevligt som vanligt.

Tycker verkligen supermycket om vårt lilla MVC-gäng! Vi träffas nästan varje vecka, fast alla kan ju inte varje gång.

Snart blir det lite tacos här hemma. Sen får det nog bli en runda till affären och köpa lite mat till lillan. Hon är väldigt hård i magen, så får inhandla lite katrinplommon, päronpuré och havregröt kanske. Fick reda på att äppel kan göra magen trögare, och Jennie äter ju äppelgröt till frukost, vilket då inte är så bra. Vi har ju börjat med mat nu, så det är väl övergången som är lite kämpig. Hon är inte ledsen eller så, men kämpar som tusan när hon ska bajsa. Har läst på lite nu så ska prova några knep. Men ni kanske har några med?

Kommentarer
Postat av: Sanna

Celie var med trög i magen efter övergången, katrinplommon hjälpte inte, det gjorde inte lactolos heller så jag fick köpa resulax på Apoteket. Den är för tillfällig förstoppning. Behövde bara använda en gång och sedan fungerade magen igen :) prova de om inget annat hjälper :)

2012-08-21 @ 19:02:29
URL: http://Sannarydell.blogspot.com
Postat av: Sussi - Livet i söder!

Om hon äter välling/ersättning också kan man blanda lite typ rapsolja eller olivolja i den, hjälpte när meja var bebis :) messmör är ju också ett tips annars.

2012-08-21 @ 19:25:49
URL: http://sussey.blogg.se/
Postat av: Joanna

Vi körde med messmör i vällingen till Alice. När inte det räckte fick hon microlax. Finns receprfritt på Apoteket och det dröjer inte fem minuter förren det blir fart på magen efter en sådan kur. Det ger vi fortfarande när det krisar. Lycka till!

2012-08-21 @ 20:26:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0