Veckans bästa dag!

Hej allihop.

Sitter här och njuter fortfarande av min sköna söndag. Söndagar är nu för tiden lätt den bästa dagen i veckan! Och den spenderas aldrig bakfull nu för tiden. ;)

Vi börjar med lång sovmorgon. Igår var den extra speciell för vårt Lilla ♥ visade sig. I vanliga fall brukar den gömma sig få fort man upptäcker/känner en liten kroppsdel, men denna gången låg den kvar med ändan i vädret och ville inte flytta sig... :) Vi var ju tvungna att ta en bild.

 

Sen blev det en härlig frukost med lite mannagrynsgröt och det fjärde ljuset tändes så klart.

 

Efter det åkte vi till Amiralen och handlade lite kul grejer. Bland annat vårt första bjöjpaket och lite neutralt sköljmedel så vi kan tvätta rent de kläder och sånt som bebisen ska ha. Kanske inte de roligaste grejerna, men det betyder för oss att vårt mirakel kommer närmare och närmare.

 

Våra kära vänner Emelie och Daniels lille Oliver kom förra veckan, två månader för tidigt. Så man känner att man aldrig vet vad som kan hända. Lika bra att vara förbredda.


Vi var även på Kappahl och hämtade ut en gratis body vi fått i en goodie-bag. Men det bästa vi hittade var så klart vår fina kungsgran!



Äntligen har jag fått min julkänsla! Vi pyntade granen och lyssnade på julmusik och hade det hur bra som helst!

Det som också hör till Anders och mina söndagar är en Harry Potter-film. Sen vi köpte boxen har vi tagit en varje söndag. Igår blev det Fenixordern och lite glögg. Sen när vi ändå hade gott om tid och var på slapphumör blev det Halvblodsprinsen också efter middagen.

Härligt avslappnade blev det sovdags. Perfekt slut på helgen och man är utvilad och redo för ännu en jobbvecka! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0