Omflyttning

Många, eller nästan alla som vi berättat för att vi ska få en liten bebis, har snabbt ställt följdfrågan om vi har hittat nått hus ännu. Svaret är fortfarande nej. Men planen är att få plats i lägenheten i brist på annat.


Vi sålde för ett litet tag sen våra akvarium. Dels för att få mer plats, och för att gravida jag inte kunde med lukten längre (som jag aldrig kännt innan). Så idén är flytta runt ett och annat så bebissäng, skötbord och allt annat som behövs ska få plats.


Slängde ihop en liten ritning över lägenheten. Blev ganska nöjd faktiskt. :)


Alltså, utanför sov-alkoven, där vår stora Malm-byrå nu står, ska sägen vara. Tyvärr kommer den täcka den första garderoben, men där hänger bara kläder som vi inte kommer kunna använda på ett tag ändå...


Den stora byrån får i stället stå brevid soffan. Där hade vi innan en liten byrå med akvariet på. Den får i stället flytta ut i köket och det är tänkt att det ska bli skötbord på.


Vagnen kommer bli lite trixig. Vi har ju ingen jättestor hall, och jag vägrar ställa den i trappuppgången som grannarna gör fast man inte får. Alternativet är att den får ligga i bilen hela tiden, eller får vi ha den på balkongen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0