Dagens halsband


Stolt ägare!



Kvällsöppet på Gyllene Liljan

 

I kväll hade de kvällsöppet på Gyllene Liljan på Borgmästaregatan i stan. Min jobbarkompis Malin Aldinge ställde också ut sina handgjorda smycken. Kom hem med en ny Cult Design-manschett (den grön-vita) och en liten skål eller kruka att ha i ljusstaken. Blir perfekt att ha små godisägg i till påsk.

 

Hade egentligen siktat in mig på en manschett på en liten kyckling på, men de hade inte fått in påskgrejerna tyvärr.

Beställde också en jättesöt berlock i form av en klubba i silver av Malin. Kommer bli supersnyggt till mitt berlockarmband.


Här kommer lite bilder på Malins smycken, med namnet MeiMei (lillasyster på japanska, hur sött som helst!)









Malin säljer sina smycken via Gyllene Liljan på Borgmästargatan. Fler bilder finns än så länge på Facebook.

Där ser man


Fick ett städryck idag. Dammsugit, rengjort på balkongen och tagit tag i småsaker som man skjutit upp ett tag, till exempel slängt ut en växt som dött.

Nu ska jag slava lite vid spisen också och slänga ihop en lasagne.

Dresses we love

from H&M

 

 

 


Inspiration

Imon är det en stor dag! Det är den första april, och inte bara en dag att luras på, utan då blir vi, alla syskonen och pappa, officiellt ägare av Granhults Gård och marken som hör till. :D

På söndag ska vi dit och sätta igång lite smått med röjjandet. Ingen har bott på gården på minst 20 år, så det finns en del som är skadat, råttätet och allmänt alltför gammalt som ska bort. Vi passar på att grilla lite, och ha en härlig dag tillsammans hela familjen.

Det kliar så i fingrarna vill jag lova. Sitter och kollar på lite ispirationsbilder just nu på hur man skulle vilja ha det. Även om det kanske tar några år att fixa allt, så är det alltid kul att drömma lite.

När det gäller inredningen är jag sugen på ganska lantligt, ljust, vitt, men med modern twist. Vet att de andra har lite annan syn på saken, men vi vill ju alla samma sak i botten: att det ska bli fint och fräscht.

Lite idéer:



Luckor och handtag:



Altan:





Tapeten:



Balkarna:



Kaklet:





Tapeten:



Panelen:













Måste leta efter sånna flaskor på gården :)

Som ni förstår har jag snott de flesta bilderna från styleroom.se . Best place ever.


www.styleroom.se


En månad kvar!

Snart är det påsk! Då får jag äta godis igen! Har inte ätit en godisbit sen nyår, och nu är det bara en månad kvar. Det är fyra månader. Får se om påskharen kommer till mig med ett stort fint påskägg fyllt med choklad och annat gott. :)

 

 

 

So nice! Så Nis!


I kväll blir det elak humor!

 

Längtar till kvällens Big Brother! I kväll ska det roastas. Madde kommer bli så ägd av Annie. Moahahahaa!


Me today


Fler cravings från Cult

 

Handduk som skulle passa perfekt i vårt badrum, och en cool disktrasa.

 

 

Och ännu en "när vi köpt hus"-pryl. Supersnygg att ha marshaller i utanför ingången.

 

 

Cult Design

www.cultdesign.se

Dagens halsband





Gammalt som gatan, från Ullared :P


Gårdagens tror jag att jag fick av mamma. Har för mig att det kom gratis i nån tidning.
Men tycker det är jättefint i alla fall.

Glad påsk!

 



 

Cult Design

www.cultdesign.se


Sista passet

God kväll!

Jag har precis kommit hem från mitt sista Cirkelfys-pass, och det var skitjobbigt! Det märks att man lagt av sig lite och inte tränat på en vecka. Som tur var hamnade jag i gruppen men de härliga gubbarna som hejjar på hela gänget. :)

Som jag sa var detta mitt sista pass. Jag ska nämligen byta tillbaka till Wellness. Saknar som jag berättat förut Zumban och Body Combat. De passen var verkligen perfekt för mig. Underbar musik, kul och riktigt utmattande.
Nu ska lillasyster skriva in sig på Wellness också så då har jag nån att träna med. Kommer däremot att sakna att träna med bästa Karro! Vi var verkligen skitbra ihop!

Nu blir det lite mackor och te till Desperate Housewives och Big Brother innan det är läggdags. Imon blir det till att jobba kväll. Sovmorgon igen :)

Me today


New pjucks



Pink - and I love them!

När vi köpt hus...



Vissa saker spara jag mig från att köpa. Mestadels för att vi inte har plats för allt, eller för att det hör hemma i ett hus. Men dessa saker ska jag ha när vi väl hittat vårt hus.

  • Brandsläckare (borde vi visserligen ha i alla fall)
  • En mortel
  • Kakfat från JellyBean
  • En vitlöksfläta
  • Symaskin
Har massor av grejer till, som jag säger att jag ska skaffa när jag köpt hus, men kommer inte på dem just nu :)

Seriöst?!



Kom unifund med hur många halsband jag har, och hur många jag inte ens använder. Tog mig tid att trassla ut alla idag (tog cirka 40 min). Fick slänga ett par som blivit fula eller gått sönder, men kvar var i alla fall 29 stycken. Jag vill ju använda allt jag har, så jag har bestämt mig för att använda ett nytt varje dag, och därmed planera min outfit varje dag i en månad efter just dagens halsband.

Starting with this:

 

*No make-up, and I don't care.*




Luna



Tur att det är en glasruta i mellan :)

Snyggve!


Jag vill ha dessa snygga brallor från HM! Nästa månad! :)

Nejdå, jag tar inte med jobbet hem...

























Ny morgonrutin?





Fan! Jag missade sista avsnittet av Legend of the Seeker i går morse. Och nu börjar en ny säsong av Smallville. :( Vill ha snyggingen Richard Cypher tillbaka!

En solig dag!

G'day mate!

Nu har precis min fina Amelie åkt. Vi tog en liten solig lunch ihop på min balkong. Helt underbart med soool! Så varmt och skönt att sitta o skratta ute i bara linne. Toppen!

Jag har varit duktig och frostat av frysen och lagat pizzabullar, samtidigt. Multitasking är mitt mellannamn! :) Bullarna bakade jag med fullkornsdinkelmjöl och mager ost, så det var inte så farligt onyttigt. Slängde ihop en pizzasallad också. Är lite nöjd med mig själv helt enkelt.

Använde förresten Sussis recept, och de blev jättegoda! :) Tack gumman!

Nu blir det till att ta det lilla lugna innan jag ska ut på promenad. Anders och jag ska nämligen kolla på ett hus i Backabo (igen). Det här kan kanske vara något!

Ikväll blir det så klart Cirkelfys! Love it!

Gurkan kan verklingen hålla ihop gruppen!

Ringdans%20till%20toarulle-l%C3%A5ten

Listan

Dagens humör:

Väldans bra! Hela dagen!

Dagens mående:

Trött och fortfarande sliten efter helgen.

Dagens borde:

Träna

Dagens frisyr:

Tofs, till och från

Dagens klädsel:

Idag blev det helsvart, magicjeans och linne

Dagens planer:

Varva ner med älsklingen, se solsidan och BB.

Dagens vill ha:

Samma som alla dagar: ett hus

Dagens längtan:

Värme! Vårväder, vitsipppor!

Dagens fundering:

Kan jag fixa till köket som vi tittat på med enkla knep?

Dagens beroende:

Vattenflaskan!

Dagens tråkigaste:

Inget!

Dagens tidning:

BLT

Dagens låt:

Har hört ovanligt lite musik idag, men nynnade lite på Star Pilots' Higher


Snart dax för tjejkväll






Min helg

Tjabba tjena hallå!

Idag är det fredag, vilket folket jublar över. Jag ska däremot jobba hela fredagkvällen och börja tidigt på lördagsmorgonen. Men inget ska stoppa mig ändå. :) Lite fix oxh plock här hemma innan jobbet kallar. Sen i kväll kommer jag lite sent till Ciccis studentfirande! Vår duktiga tjej firar att ha pluggat upp sina betyg med en härlig middag på Stars n' Stripes. Hon är bäst! Ger aldrig upp!



I mon efter jobbet kommer några av tjejerna hit på en liten tjejkväll. Ska bli kul.

Söndag firar jag och äsklingen 4 år tillsammans. :) Inte klokt vad tiden går fort när man har roligt. ♥
Vet inte vad vi ska hitta på för att fira än, men vi ska i alla fall gå på en husvisning i Backabo. Köpte en liten present till han igår med. Hoppas det går hem ;)

Cypern -09


Behöver kavaj



Jag börjar närma mig en komplett basgarderob. Jag märkte när jag kollade i affärerna att jag har saker som håller, som kommer igen, till exempel trenchcoats, jeansjacka mm.

Men vad jag inte har är en snygg kavaj. En svart en, som är perfekt att gå ut i. Kikade igenom HM.s hemsida (funkar alltid) och hittade en snygg model som jag får fundera på.



Hittade även denna ljusa fina. Supersnygg till vår och sommaren ju. Snygg styling på bilden också tycker jag.

Never say never again



Ikväll är det Bondfilm på TV4+ som vanligt. Tyvärr är det ingen riktig Bond. :( Utan en inofficiell film, med en känd karaktär bara, och en föredetta Bond, Sean Connery.


Eftersom filmen är inofficiell fick man inte använda det världsberömda James Bond-temat eller den traditionella pistolpipe-inledningen. Filmen försökte därför betona att den riktige Bond (Connery) var tillbaka. Filmen har inte den rätta M, och sex-scenerna är alldeles för intima. Inte alls som en riktig Bond-film.


Filmen bryter mot det riktiga James Bond-universumet där Bond och hans ärkefiende Blofeld mötts flera gånger. Blofeldt dog ju i Åskbollen!


Filmens titel kommer tydligen från Sean Connerys uttalande efter Diamantfeber som svar på frågan ifall han någonsin tänkte spela Bond igen. Han svarade "Never again" (Aldrig mer).


Det var egentligen tänkt att Never Say Never Again och den officiella Bond-filmen Octopussy skulle komma ut samtidigt, och tidningarna skrev mycket om "slaget mellan de två Bond".



Lite kul kuriosa från ett Bond-fan. :)

Gårdsägare Denise


Tjena allihopa. Sitter hemma själv i kväll efter en lång dag. Älsklingen är i Lund och kikar på en motorcykel med sin bror och en kompis. Så det blir en kväll med lite egentid. Ett långt bad, kvällsmat och lite tv - Bond och Big Brother. :)

Idag har det hänt mycket kul grejer. Jag har bland annat blivit godsägare. Det ni! Vet inte om jag berättat det, men jag tillsammans med mina syskon och pappa, ska ta över min morfars brors gård. Till gården hör också en del skogsmark. I dag har jag skrivit på ägandebeviset, och även varit och kikat närmare på huset, tillsammans med Ems och pappa.


Sen traskade jag och Ems hemifrån mitt till Maxi, där Ems skrev på sitt anställningsbevis. Välkommen syrran :) Alla vi mötte såg direkt att vi var systrar. Konstigt :P

Glada trotsade vi stormen och gick vidare till Leksakshuset, där vi tillsammans med storebror drömde oss in i framtiden och kikade på tapeter till vår fina gård. :)

Efter det åkte vi hem till henne och käkade lite och spelade våra härliga gamla Nintendo 64.spel.

En heldag med lillasyster med andra ord. Fina grejer det.

Mitt liv i paint




Hittade en liten kul liten teckning där man ska måla i sitt liv i paint. Lite söt eller hur? :)


Gör gärna en du också! Här hittar du en tom bild. Låt fantasin flöda!


Lämna gärna en kommentar med en länk så jag kan se din. :)


Fick precis reda på att min länk inte funkar så bra. Så här har ni bilden. :)


Så jävla arg!!!!

Faaaaaaaaaaaaaan! Jag som har haft en så bra dag! Nu är jag bara så jävla förbannad! På mig själv!

Jag har varit så jäkla duktig idag! Åt en stadig nyttig frukost, cyklade till jobbet, jobbade, ett litet grov sesamkex slank ner på rasten. Drack en shake till lunch, cyklade hem för fullt i motvinden. Bra middag med kyckling, fullkornsris och sallad. Tränade två pass på friskis och kämpade järnet på båda! Tar en riskaka efter passen, kommer hem duscha. Och då kommer älsklingen in och fråga om vi ska fika.
- Jag tar gärna lite te, svarar jag.

När jag kommer ut ligger fyra flätbitar i micron och tinas. Och jag sätter i mig två av dem!!!!!

fAAAAAAAASAAAAANANA!

Har kämpat hela dagen i onödan!!!!!!!!!

Är så jäävla arg på mig själv att jag inte ens vet hur jag skriver. Varför????? Varför skulle jag stoppa i mig dom !!!! Jag har ju varit så jävla duktig för en gångs skull!!!

Fick ett ryck av ilska och stängde in mig i badrummet och stoppade fingrarna så långt ner i halsen jag bara kunde och ville bara ha uppo dom !!!!!!

Inget kom!!!
Ätstörning tänker ni? Mne nej! Det var bara det att jag ångrade mig så jävla mycket! Vill ju inte! ska ju inte!!!!

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅååååå! Sitter och lipar som ren jävla idiot över ingenting. varför!???

Ska inte äta mer xskit!
Då går man ju bara plus-minus noll! Eller värre upp!!
Vill ju bli smalare! Fastare, mer vältränad!
Det går ju inte om jag ska sätta i mig sånna saker jag när jag kämpat hela dagen!
Fan vad dum jag är!

Ska dricka upp resten av teet, sen får det vara för idag!
Från toppen till botten

På glatt humör





Tjosan balonsan alla underbara människor!

Helt plötsligt lös solen in i mitt fönster. Underbart! Nyss hemkommen från jobbet och sitter och chillar med lite Top Model innan jag ska börja laga lite middag. I dag blir det kyckling med ris och currysås. Mums. Ingredienserna börjar sina här hemma så man får använda fantasin mer och mer. Det gillar jag. Skulle kunna leva hur som helst utan att handla. Hittar små utmaningar i allt ;)

I kväll blir det träning på hög nivå. Dubbelpass väntar. Först en timme Dans Afro och sen ett kul Step-pass. Kompensation kallas det ;)

I mon är det ledig dag igen. Då blir det att träffa syrran som ska skriva på anställningsbeviset. Hon ska nämligen börja jobba hos oss på Maxi! Superduperkul!

Puss på er allihopa!

Tack för att ni är tillbaka!


Pysslade ihop en skrivbordsbild




Min nya idol!




Superstylisten Jonas Hallberg


One day...




... I'm gonna look fabulous too.



http://shop.hm.com

JellyBean etagefat

 

 

Är inte JellyBeans grejer hur mysiga som helst! Det finns så mycket fint i massor av härliga färger. Men tråkig som jag är har jag siktat in mig på ett vitt etagefat. Det skulle ändå sprudla med färg av massor fina cupcakes.

 

Ge mig!

 

 

http://www.jellybean.se

 


Babblar om helgen också

Tjo! Slängde in lite bilder nyss som jag tagit i helgen. Som ni kanske ser har vi spenderat en del tid i köket, äsklingen och jag. Bakat gottit inför melodifestivalen, som vi kikade på här hemma med Karolina, Tobbe, Emma och Cicci.

Var på cikelfys igår med. Kämpade på som attan som vanligt, men tycker tisdagspassen var jobbigare.

Idag blev det gymmet med Emma. Där sög man idag däremot. Svag och klen var jag. Men Emma fick mig att jobba på i alla fall :)

Sen åkte vi ut och hälsade på hos brorsan pa Jämjö. Vi var ju tvungna att hälsa på deras nya hund Milo. En urgullig drever-beagle-tax-blandras. Han var så söt och gosig! Kul med en vovve i familjen. Vi har ju fiskarna och lillasyster har skaffat kise. Snart är det väl dags för storsyrran att skaffa häst??? :P

Sen blev det italienskt här hemma. Pizza, tända ljus och Eros Ramazzotti. Love it!

Min söndag i bilder



Milo! Den nya familjemedlemmen ute pa Jämjö.
























Min helg i bilder - lördag














Piña Colada Cupcake





Den blev stooor!


















TGIF







Hej allihopa. Har precis fått i mig lite god frukost och ska snart till jobbet. Känner att det kommer bli en underbar dag idag. Solen skiner! Vaknade utvilad, och ska ut och äta god mat med älsklingen, syrran och hennes karl i kväll.

Vågen visade till och med minus idag. 60,1 kg! Jag har ju inte ens tränat mer än en gång i veckan, men har börjat sköta mig med mina Naturdiet-shakes mer. Funkar väldigt bra! Det var ju så jag tappade kilon i början.
Kämpar på.

I helgen är jag leeeeeeedig! Då blir det nog cirkelfys, för att jag ska få baka lite cupcakes till melodifestivalen, som ska ses här hemma med vännerna. Blir toppen.

Ha en toppendag allihopa!

Dag 53

Intag:

Frukost: Naturell yoghurt med banan, kanel och linfrön, två knäckebröd med kalkon och gurka, te



Lunch: Naturdiet shake

Middag: Kålpudding, sallad, mjölk

Lite Ben&Jerry-glass på kvällen.



Det blev ingen träning idag heller. Orkade helt enkelt,  och så ville jag inte ut i regnrusket.

Kvällens film



Inte alls som boken, men en ny bra story. De engelska rösterna var toppen!

Idag händer inte mycket



Orkar inget idag. Har tvättstugan hela förmiddan. Känner att jag inte hinner till gymmet eftersom jag inte har någon bil. Vill inte stressa. Vill ha en lugn dag. Ska spela lite Hobbit. Brukar funka.

De hörde av sig från jobbet. Men måste tvätta. Sorry! När man har hus blir det lättare. Bara i morgon med. Sen är det helg! Två dagar ledigt i rad. Inte klokt!

Ska försöka mig på att laga kålpudding till middag. Ska bli gott. Tills dess. Peace out!

Dag 52

Intag:

Frukost: Smootie, på banan, hallon och naturell lättyoghurt



Lunch: Köttbullar, lökkeso, sallad, ett glas mjölk

Mellanmål: En riskaka

Lätt middag: Chokladshake

Mellanmål: två riskakor

Sen
Middag: Kyckling med lite ris, sallad, mjölk (när jag kom hem vid åtta hade Andersen lagat mat)



Det blev ju som sagt en jobbigare dag än vad jag trott. Då blir man hungrig. Smååt i alla fall inget i charken!

Jag älskar dig!



Jag kanske klagar ibland. Men det är bara att lyssna och gå vidare ;) Som Cicci sa: bråkar vi om hur man ska hyvla osten, då har vi inte mycket att bråka om! :)

Snart fyra år ihop min älskade. Framtiden kommer bli lika spännande, och lika underbar. ♥♥♥

Det blev mycket

Hej!

Puh, denna dagen blev inte alls som jag hade tänkt mig. Hade ju planerat in ett pass på gymmet och sen jobba halv tre till åtta. Så fel jag hade.
Som sagt hade jag som tur var vaknat tidigt och käkat frukost när jag fick reda på att jag skulle vara i delikatessen idag. Så det blev en tidig lunch och sen off to work. När jag kom dit fick jag reda på att det tydligen var fler sjuka och att de inte fått tag i nån som kunde ta min plats i kassan.
Så jag fick vara 2,5 timmar i deli'n och sen till kassan, där jag skulle vara i både självscanningen och sköta en vanlig kassa. De var tvugna att stänga Maxiköket, så någon kunde vara i deli'n, och de fick ändå stänga en timme tidigare än vad de skulle. Sen blev ännu en i kassalinjen dålig och fick gå hem! Snacka om kaos.
Jäkla förkylningstider och andra läskiga sjukdomar. Hoppas verkligen de får tag på mycket bra nytt folk nu till sommaren som kan hoppa in då och då (syrran *blink blink) :)

I mon är jag i alla fall ledig. Ska ändå upp tidigt och ha tvättstugan hela morgonen. Sen ska jag träna på gymmet. Ser fram emot en lugn kväll sen. Med lite god mat. Men jag tror att de kommer att ringa från jobbet i alla fall. Då måste tiden passa bra för att jag ska ta den...

I kväll är jag baskans trött. Chillar lite framför Ocean's eleven bara. Den här dagen var jobbig. Puh!

Duktig tjej

Före:
(plus allt damm!)














Efter:








Min onsdag

God morgon folks.

Vet inte varför, och har aldrig varit med om något liknande förut, men jag har börjat vakna innan 8 på mornarna och varit väldigt utvilad. Så det har bara varit att stiga upp. Jag som annars älskar att sova länge och bara ligga och dra mig. Vaknar jag innan väckarklockan ligger jag allitid kvar.
Jag har inte börjat lägga mig tidigare eller så. Och det tar fortfarade minst en timme för mig att somna. Jag bara vaknar utvilad tidigt. Så skumt.

Ja ja. I dag blir inte riktigt som jag hade tänkt mig. Skulle gått till gymmet idag och börjat halv tre i kassan. Nu ringde i stället Pernilla från jobbet och frågade om jag ville vara i delikatessen 12-19.30 i stället. Låter som en bra deal i mina öron. Så idag ska det skivas skinka som bara den. :)

Småsaker

 

Jag blir glad av små saker. Som till exempel vår nya tandkräm. Ett litet cirkustält varje morgon piggar upp mig. :) Blir bara lite gladare.


Saknar min leksak!

Snart är det varmt och gatorna sopade! Då jäklar ska jag ut!






Fan vad åka av det ska bli i sommar!

Dag 51


Intag:


Frukost: Hallongröt, 2 knäckebröd kalkon och gurka, färskpressad apelsinjuice

Lunch: Kalkonsallad, ett kokt ägg, ett glas mjölk



Mellanmål: Banan

Middag
: Fläskfilé, hasselbackspotatis, kall grönsakssås, pizzasallad, ett glas mjölk



Cirkelfys 60 min,
banan efter

Kvällsmat: Banan


Bananerna håller på å bli dåliga här hemma, så det får bli en del ;)

Städryck



Firar Kvinnodagen med att storstäda lägenheten. Passande?

Richard Cypher







Nam nam!

Toads



För ett tag sen frågade en vän efter Super Mario-prylar. Just då tänkte jag inte så mycket på det, men nu när jag fick bluebox.s nyhetsmail såg jag att där fanns några fina Mario-svampar med godis. Söta, eller hur! Kanske ett bra tips i efterskott Michaela :)

GRATTIS PAPPA!

Igår fyllde min älskade pappa Lennart 60 år. Ni kanske såg honom i tidningen på sin fina stora Goldwig? I alla fall så firade vi med en turnering på Cyberzones bowlingbana. Alla i familjen gjorde sitt bästa, men som segrare stod ändå denna älskade familjefar.

Efteråt mumsade vi på semlor och gav pappa sin present. En weekend på Teleborgs slott för han och mamma. :) De hade precis pratat om att åka bort på en liten tripp tillsammans och till Växjö var ju en perfekt resa att ta med motorcykeln.

Det är tur att vi har en sådan underbar pappa! Han är världens bästa pappa. ♥ Grattis än en gång!


Dag 50

Vikt: 62 kg

Intag:

Frukost: Hallongröt, två knäckebröd med medvurst/kalkon och gurka, färskpressad apesinjuice

Lunch: Två riskakor

Mellanmål: Banan

Middag: Kalkonsallad, ett kokt ägg, ett glas mjölk



Kvällsfika: En semla, en liten festis (firade pappa)





Blev inga mått denna dag. Mätte runt midjan, släppte måttbandet och sket i resten. Fail!

Sparade in på kalorierna på dagen så semlan inte var så farlig.


Alice!

 

 


Det här är tjejen som gjorde hela min lördagskväll. Även om man var helt trött efter en lång dag på jobbet gav hon mig hur mycket energi som helst.
Hon var tjejen som babblade loss i soffan och frågade mig och mamma: "Har du tuttar, eller?" tills man skrattade som tusan.
Hon var tjejen som dansade elefantdansen med mig.
Hon var den lilla stackars tjejen som satt på toan och grät  för hon var dålig i magen.
Hon var tjejen som hejade på The Monikers Oh My God för det var fina tecknade svampar som dansade i bakgrunden när han sjöng.
Hon var flickan som somnade i mitt knä efter en lång dag.

Du är världens bästa Alice!
Vi ses i morgon!


 



En liten svacka

Tjena allihopa.

Håller på å tappa lite fokus nu om dagarna på min viktminskning eller vad man ska kalla det. Det har inte flytit på som det borde. Det blir lite mycket mat då och då och lite onödiga intag här och där, bara för att man är sugen, eller för att det står nått gott framför en, eller så äter jag helt enkelt något "i fall jag skulle bli hungrig" vilket inte heller är så bra.

Vet inte hur länge jag är så sugen på att hålla på. Jag är inte heller säker på att jag kan gå ner något över huvud taget. Upp är lätt, men min kropp verkar vara inställd på att se ut så här. Vilket är okej, även om sockerringen är väldigt tråkig att se.

Är glad över att jag tränar så mycket som jag gör i alla fall. Det får det hela att kännas mycket bättre. Ska nog unna mig några hemmakvällar dock. Har inte sett älsklingen så mycket jag velat eftersom jag varit och tränat varje kväll jag inte jobbat. Denna vecka har jag i alla fall 4-5 pass i bakhuvvet:

Mån: Vila (bowling-turnering med familjen :D )
Tis: Cirkelfys  (em)
Ons: Gym  (fm)
Tors: Gym  (fm)
Fre: Vila
Lör: Kanske kanske cirkelfys (em)
Sön: Puls/Jympa medel (fm)

Cheers!


Lite helgmusik


Jobbar



Ursäkta de tråkiga updateringarna. Men jobbar för fullt. Hinner inte! O så är det ju helg! Då vill man hitta på annat kul när man väl har tid ;)

Dag 46

Vikt: 61,5 kg

Intag:


Frukost: Hallongröt, 2 knäckebröd med lök-keso, apelsinjuice

Lunch: Torsk, potatismos, dillsås. En grov macka med os, salami och gurka

Mellanmål: En grov macka med ost, salami och gurka

Middag
: Gyrossallad med tzatziki



Dag 45

Intag:

Frukost: Hallongröt, 2 knäckebröd med ost/medvurst och gurka, apelsinjuice

Lunch: 1,5 Nutrilett bar

Gym 60 min: 20 min crosstrainer (5 min motstånd 8, 10 min 9, 5 min 10) styrka - mage, armar, blev tvungen att bara ta löpbandet till slut, (25 min motstånd 6-7) stretch 5 min.
0,5 Nutrilett bar efter

Middag: Kycklingfilé, citronsås, sallad, ett glas mjölk.

Fika: Te

Kvällsmat: Två knäckebröd med lök-keso, ett glas mjölk.

Ledig. Det är ju torsdag!

Tjolahopp!

Dansar runt här hemma och väntar på att klockan ska gå så jag kan ta bussen in till stan. Ska in och byta klänningen jag köpte häromdan och kanske komma hem med en annan. Har ju kikat in en men fick höra att den var slut häromdan. Hoppas hoppas. Annars kanske jag köper en likadan pennkjol som jag har fast i beige... Får'la se!

Sen ska jag till gymmet en stund för veckans sista pass. Jobbar ju hela helgen. Tänk att jag har varit på Friskis varje dag sen i söndags! Känner mig så duktig så. Lite stel härodär men det får man ta. Kände att stepen igår gick väldigt bra. Börjar sitta nu. Men nästa vecka jobbar jag tyvärr, men kommer hålla igång med annat så klar. :)

I kväll ska kanske Andersen och jag på hockey och se KHK. Om det finns några biljetter kvar?? Det är ju kvalmatch.

So long!

Dag 44

Intag:

Frukost: Hallongröt, ett knäckebröd med kalkon och gurka, färskpressad apelsinjuice

Mellanmål: Liten skål vaniljyoghurt (3%)

Lunch: Chokladshake

Middag: Vårrullar, nudlar, sallad och chilisås.

Step 60 min, riskaka efter

Kvällsmat: Två knäckebröd med ost/medvurst och gurka, te.

Byta?



Tänkte kolla hur jag skulle kunna styla upp den rosa klänningen jag köpte på HM igår. Tycker den är lite för mycket sjuksköterska som den är. Gick in på HMs hemsida för att få lite idéer, men kunde tyvärr inte hitta den. Men däremot hittade jag denna söta klänningen i stället. De är lite lite lika, men denna är ju mycket snyggare. :) Ska nog in och byta den i mon... En hundring extra, men det är det värt.

Frågan är om mina tuttar får plats? ;) Det brukar vara ett problem med HM.s kläder...


Dag 43

Intag:

Frukost: Hallongröt, ett knäckebröd med kalkon och gurka, färskpressad apelsinjuice

Lunch: Fullkornsbaguett från Subway, med kalkonbröst och skinka, bubbelvatten.

Middag: Fullkornsspagetti och köttfärssås, ett glas mjölk.

Cirkelfys, 60 min, några russin efter.

Kvällsmat: Två knäckebröd med kalkon och gurka, te.



Är väldigt nöjd med dagen. :)

Höganäskoppar

 

 

Sex snyggingar har flyttat hem till oss i dagarna. Sex svarta matta Höganäskoppar med fat från Cervera. VI har kikat på dem i ett halvår typ nu, och häromdan var de nersatta från 109kr/st till 79 kr/st så vi slog till för pengarna vi fick i julklapp av mor och far. De ska utgå ur sortimentet, och vi hade egentligen velat ha två stoora tekoppar i samma stil, men de har redan försvunnit.

Men dessa är bra storlek för både kaffe och te. De gamla vi hade (startpaket från IKEA) var vita och blev aldrig riktigt rena innuti när man druckit te och kaffe, så det fula missfärgade slipper vi nu.

Än en gång ska man inte vänta. Bara köp när man hittat det perfekta. Till exempel picknickkorgar, hm, hm...

Dagens shopping





Klänning från JC (100 spänn!)



Tre små svarta, från Cubus.



Top och pennkjol från HM





Ljusrosa klänning från HM



Cirkelfys = asbra

Tjenaa!

Är på topp just nu! Är alldeles mör i armar och ben efter att ha varit på mitt första Cirkelfys-pass. Så ska träning kännas! Man ska svettas, hjärtat ska pumpa, musklerna ska bränna, flåset ska upp!
Jag och Karro kämpade på som djur. Och vi hade två snubbar i vår grupp som var jättebra på att hejja på hela gruppen.
Varesig det var att lyfta skivstång, armhävningar på plint eller upphopp så försökte jag ge så mycket jag bara kunde. Slarvade lite på sista stationen men tvingade mig upp på fötter i den armhävsliknande övningen. Lite extra tyngd blev det lite här och där med. Bra bra BRA!

Härligt att vara nöjd med sig själv!

På tisdagskvällar vet ni var ni hittar mig ;)

Redo för shopping

 

 


RSS 2.0